Üniversitemizde 7. Erasmus+ Deneyim Paylaşım Paneli Düzenlendi

Üniversitemiz Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü ve Dış İlişkiler Ofisi işbirliği ile Erasmus+ Deneyim Paylaşım Paneli düzenlendi.

Bu yıl 7.si düzenlenen etkinliğe Temel Eğitim Bölümü öğrencilerinden Ferdane Yırtar, Gizem Giyer, Yelda Yazar, Bekir Güney ve Akmuhammet Hojamyradov konuşmacı olarak katıldı.

Başkanlığını MREF Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yakup Doğan’ın yaptığı panelde Erasmus+ öğrencileri deneyimlerini paylaştı. Gerekli evraklar, sınava hazırlanma süreci, yurtdışında eğitim, sosyal ve kültürel etkinlikler konularında bilgi verdiler.

Panel, izleyicilerin sorularının cevaplandırılması ve katılımcılara teşekkür belgesi verilmesiyle son buldu.