Rektör Karacoşkun’dan TYB Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’a Ziyaret

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı ve aynı zamanda Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’ı hastanede ziyaret etti.

“1915 Çanakkale Zaferi’nden 15 Temmuz’a Milli Egemenlik Mücadelesi” konulu panele Türkiye Yazarlar Birliği Onursal Başkanı D. Mehmet Doğan ile birlikte konuşmacı olarak katılmak üzere Kilis 7 Aralık Üniversitesi’ne davet edilen Arıcan’ın ayağı kırıldı. Ayağı alçıya alınan ve bu sebeple üniversitedeki programı iptal edilen Arıcan’ı, Rektör Karacoşkun, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Rektör Karacoşkun, “Sayın Arıcan’ı, bir programda konuşmacı olmak üzere üniversitemize davet etmiştik. Kendileri de davetimizi kırmayarak kabul etmişlerdi. Ancak talihsiz bir kaza yaşamışlar. Konuğumuz bize gelemediyse, biz gidelim düşüncesiyle kendisini yalnız bırakmak istemedik ve ziyaretine geldik” diyerek Arıcan’a acil şifalar diledi.

Arıcan ise bu nazik davranışından ve ziyaretinden dolayı Rektör Karacoşkun’a teşekkürlerini iletti.