Kilis 7 Aralık Üniversitesi MYO’dan Kilis Defterdarlığı ve Kilis Vergi Dairesine Teknik İnceleme Gezisi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölümü, Vergi Haftası kapsamında Kilis Defterdarlığı ve Kilis Vergi Dairesine teknik gezi düzenledi.

Teknik geziye Muhasebe ve Vergi Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Ahmet Şit, bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. Murat Urfalıoğlu, Öğr. Gör.İsmail Kutlar ve bölüm öğrencileri katıldılar.

Kilis Defterdarı Zekeriya Keleş ve Kilis Vergi Dairesi Müdürü Cemal Şengül’ün makamında ziyaret edilmesiyle başlayan görüşmede, Şengül, öğrencilere bilgilendirme sunumu yaptı. Ardından Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü ve Muhakemat Müdürlüğü ziyaret edildi. Bu ziyaretlerde ilgili birimlerce öğrencilere derste gördükleri teorik bilgilerin pratikte uygulamaları anlatıldı.

Ziyaret sonunda Defterdarlık binası önünde toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Öğrenciler, gezinin kendilerine çok katkı sağladığını dile getirdiler.