Üniversitemizden 8 Mart Kadınlar Günü Etkinliği

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe üniversitemiz de katıldı. Birçok kurum ve kuruluşun tanıtım amacıyla kendi ürünlerini sergilediği etkinlikte, üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri standımızı ziyaret edenlerin kan, şeker ve tansiyon ölçümlerini ücretsiz olarak yaptılar. Stantta ayrıca Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri de gelen konuklara tatlı ikramında bulundular.

Vali İsmail Çataklı, Belediye Başkanı Av. Hasan Kara, KİYÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, üniversite standını ziyaret ederek etkinlikle ilgili bilgi aldılar.

Günün diğer etkinliği ise 7 Aralık Tiyatro Topluluğu tarafından kadınlar gününe özel sahnelenen “Tersine Dünya” adlı tiyatro gösterisiydi. Rektörlük konferans salonundaki etkinlik öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.