Rektör Karacoşkun Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Kilis’te faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.

Rektör Karacoşkun’un ev sahipliği yaptığı toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nazım Şekeroğlu ve rektör danışmanları da katıldı. Üniversite uygulama oteli restoranında düzenlenen toplantıda Karacoşkun, göreve geldiği günden bugüne üniversitede yaptığı çalışmalar ve ileride gerçekleştirilmesi planlanan projelerinden bahsetti.

Kahvaltı ikramının yapıldığı toplantıda Rektör Karacoşkun’un açıklamalarının ardından basın mensuplarının soruları cevaplandı.

Programın sonunda basın mensupları Rektör Karacoşkun tarafından yolcu edilerek kendilerine üniversiteye özgü  hediyeler verildi.