Rektör Karacoşkun’un Personelle İlk Buluşması

Üniversitemize rektör olarak atanan Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun akademik ve idari personelle ayrı toplantılarda bir araya geldi.

Üniversite personeliyle gerçekleştirilen bu ilk toplantı programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Rektör Karacoşkun’un konuşmalarıyla devam etti.

Rektör Karacoşkun konuşmasında, ilk olarak atamasını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sundu. Görevi devraldığı üniversite yönetimine de teşekkürlerini ileten Rektör Karacoşkun, üniversite yönetimi olarak gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalardan bahsetti.

Akademik ve idari personel ile bundan sonraki dönemde uyum içinde çalışarak üniversite adına başarılı işlere imza atacaklarını belirtti.

Rektör Karacoşkun’un konuşmalarının ardından program sona erdi.