Atama

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazım ŞEKEROĞLU, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ziraat Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekan V.

İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muharrem ŞAHİNER, Yusuf Şerefoğlu Sağlık Yüksekokulu Müdür V.

Ortak Zorunlu Dersler Koordinatörlüğü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet DALKILIÇ, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür V.

Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet ÇAKIR, İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür V.

Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ruhat YAŞAR, Ortak Zorunlu Dersler Koordinatörlüğüne atanmışlardır.

Kendilerini tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

KİYÜ Rektörlüğü