-
Üniversitemiz Senatosu Yeni Eğitim-Öğretim Dönemi Öncesinde ...
-
Rektörümüz Akman, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Doğan ile ...
-
Rektörümüz Akman, II. Uluslararası Demir ve Çelik ...
-
AGS Türkiye 5.’si Öğrencimiz Kesici’den Rektörümüz Akman’a ...
-
Rektörümüz Akman, Mercidabık Zaferi’nin 510. Yıl Dönümü ...
-
Rektörümüz Akman’dan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ...
-
Rektörümüz Akman; Tuğgeneral Özbalcı ve Tuğgeneral Coşkun ...
-
Rektörümüz Prof. Dr. Zekeriya Akman’dan Üniversitemize Yeni ...
-
Tercih Edilen Üniversite: %99,37 Doluluk Oranına Ulaştık
-
Rektörümüz Akman’dan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a ...
-
Rektörümüz Akman’dan Laboratuvarlara İnceleme Ziyareti
-
Rektörümüz Akman’dan İdari Birimlere Ziyaret
-
Rektörümüz Akman’dan Fen Fakültesi ve Teknik Bilimler ...
-
Rektörümüz Akman, "COP31 Yolunda Bilim Diplomasisi: Akademi ...
-
Üniversitemizde "Türkiye'nin Demokrasi Zaferi" Başlıklı ...
Rektörümüz Prof. Dr. Zekeriya Akman, AA’nın Geleneksel “Yılın Kareleri” Oylamasına Katıldı
Rektörümüz Prof. Dr. Zekeriya Akman, AA’nın Geleneksel “Yılın Kareleri” Oylamasına Katıldı
Rektörümüz Prof. Dr. Zekeriya Akman, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen ve yıl boyunca dünya gündemine damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı.
AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafların yer aldığı oylamada; “Haber”, “Doğal Yaşam ve Çevre”, “Spor” ve “Günlük Hayat” ana kategorilerinin yanı sıra bu yıla özel olarak “Gazze: Açlık” ve “Portre” kategorileri de bulunuyor.
Rektörümüz Akman, “Gazze: Açlık” kategorisinde Ali Jadallah’ın “İsrail’in Açlığa Mahkûm Ettiği Gazzeliler, Yardım Noktasında Yoğunluk Oluşturdu” adlı fotoğrafını, “Portre” kategorisinde ise Mahmoud Abu Hamda’nın “Annesinin Biriciği” isimli eserini oyladı.
“Haber” kategorisinde Muhammed Abdullah Kurtar’ın “Her Yerde”, “Spor” kategorisinde Bünyamin Çelik’in “Statların Dili”, “Doğal Yaşam ve Çevre” kategorisinde Beytullah Eles’in “Göklerde Bir Kale” ve “Günlük Hayat” kategorisinde Sidar Can Eren’in “Süt Kuzusu” adlı fotoğrafına oy verdi.
Oylama sürecine ilişkin AA Kilis Temsilcisi İbrahim Özcan'a değerlendirmede bulunan Rektörümüz Akman, fotoğrafların her birinin farklı hikâyeler anlattığını ve seçim yapmanın oldukça zor olduğunu ifade ederek Anadolu Ajansı tarafından geleneksel hale getirilen bu etkinliğin sanatın birleştirici gücünü ortaya koymasının yanı sıra toplumsal farkındalık açısından da önemine değindi.






















