-
Yapay Zekâ ile İçerik Üretimi Eğitimi
-
Üniversitemizde Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği ...
-
Üniversitemizde “Kilis’te Kadim Bir Gelenek: Âmin Çağırma” ...
-
Üniversitemizde “Geleceğe Nefes, Dünyaya Umut” Fidan Dikme ...
-
Üniversitemizde “Namazla Arınmak” Başlıklı Konferans ...
-
Bir Hoş Sadâ: Türk Sanat Müziği Konseri
-
Erken Fark Edersen Çok Şey Fark Eder: Meme Kanserinde ...
-
UYAP Portalları: Yargıda Elektronik Hizmetler Konferansı
-
Düşlü Yorum Düşünü Yorum: Kitap Yorumlaması
-
Namazla Arınmak Konferansı
-
Bir Müzik Dehası III. Selim
-
Karataş Kampüsüne Ağaç Dikme Etkinliği
-
Ney Dersleri Eğitimi
-
Üniversitemizde “Gazze’de Öğrenci Olmak” Sergisi Açıldı
-
Kültür Ve Turizm Bakanlığı Sivas Devlet Türk Halk Müziği ...
Üniversitemizde 62. Kütüphane Haftası Kutlama Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde 62. Kütüphane Haftası Kutlama Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde, 62. Kütüphane Haftası dolayısıyla düzenlenen Kutlama Programı ve Ödül Töreni, KATODER (Uluslararası Kalkınma Toplum ve Düşünce Derneği) Genel Başkanı ve Milat Gazetesi Yazarı Sabiha Gül’ün katılımıyla gerçekleştirildi.
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile Kitap Beşiği Öğrenci Topluluğu katkılarıyla düzenlenen programda Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Mehmet Şentürk de bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Programda kitap okuma kültürünün yaygınlaştırılması, kütüphanelerin bireysel ve toplumsal gelişimdeki yeri ile okuma alışkanlığının önemine dikkat çekildi.
Gül, “Kamusal Alanda İletişim Becerileri” başlıklı sunumunda, kamusal yaşamda etkili iletişimin önemi, bireyin kendini ifade etme biçimi ve iletişim becerilerinin toplumsal ilişkiler üzerindeki etkileri üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Etkinlikte ayrıca, 2025 yılı içerisinde en çok kitap okuyan akademik personel, idari personel ve öğrenciye ödülleri takdim edildi. Bu kapsamda; İlahiyat Fakültesi Araştırma Görevlisi Hacer Arslan, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Tarih Anabilim Dalı öğrencisi Ayşegül Bozkurt ve Güvenlik Görevlisi Cuma Yıldızoğlu ödüle layık görüldü.






















