-
Kilis Tanıtım Günleri
-
Belgesel Gösterimi ve Söyleşi
-
Konferans: Erasmus+ K171 Akademik Personel Hareketliliği ...
-
“Sanatla Buluşan Kadınlar: Ebru Deneyimi” Etkinliği ...
-
Üniversitemizde ÖSYM İl Sınav Koordinasyon Toplantısı ...
-
13. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi
-
Üniversitemiz Türk Mutfağı Haftası Etkinliklerine Katılım ...
-
Üniversitemizde “Macbeth” Oyunu Sahnelendi
-
Üniversitemizde “Kilis Çalıştayı” Gerçekleştirildi
-
Üniversitemizde “Kilis Çalıştayı” Açılış Programı ...
-
Rektörümüz Prof. Dr. Zekeriya Akman, 19 Mayıs Kutlama ...
-
Üniversitemiz Öğrencisi Muine Necib'den Türkiye Finalinde ...
-
Öğrencilerimizden YURTLİG Bilek Güreşi Türkiye ...
-
Tiyatro Gösterisi: Macbeth
-
III. Uluslararası Mercidabık Kongresi Tamamlandı
Üniversitemiz ÜNİFEST’te Türkiye Birincisi Oldu
Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen ÜNİFEST – Üniversite Öğrenci Toplulukları Toplumsal Katkı Proje Festivali’nde üniversitemiz önemli bir başarı elde etti.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Üniversitelerarası Proje Yarışması kapsamında, üniversitemiz İklim Değişikliği, Çevresel Sürdürülebilirlik ve Yeşil Enerji kategorisinde Türkiye birincisi oldu.
Danışmanlığını Prof. Dr. Meryem Kuzucu’nun yürüttüğü, Ziraat Fakültesi öğrencimiz İbrahim Halil Can’ın proje yürütücülüğünü üstlendiği ve İklim Değişikliği ve Kuraklıkla Mücadele Öğrenci Topluluğu tarafından geliştirilen “Kuraklığa Dayanıklı Tarım Uygulamaları: Malçlama ve Su Hasadı Eğitim-Uygulama Projesi”, jüri değerlendirmeleri sonucunda birincilik ödülüne layık görüldü.
Kuraklıkla mücadele, sürdürülebilir tarım uygulamaları ve çevresel farkındalık konularına odaklanan proje; eğitim ve uygulama boyutlarını bir araya getiren yapısıyla dikkat çekti.
Üniversitemiz, elde edilen bu başarıyla öğrenci topluluklarının toplumsal katkı odaklı çalışmalarını ve çevresel sürdürülebilirlik alanındaki projelerini bir kez daha ulusal düzeyde ortaya koymuş oldu.


















