-
Üniversitemizde “Orta Doğu'da Türk İzleri: Selçuklular ve ...
-
Söyleşi: "Orta Doğu'da Türk İzleri: Selçuklular ve Çift ...
-
Rektörümüz Akman, Kilis Tanıtım Günleri Açılış Programına ...
-
Rektörümüz Akman, “Orta Doğu’dan Kahvenin Göçü” Belgesel ...
-
Kilis Tanıtım Günleri
-
Belgesel Gösterimi ve Söyleşi
-
Konferans: Erasmus+ K171 Akademik Personel Hareketliliği ...
-
“Sanatla Buluşan Kadınlar: Ebru Deneyimi” Etkinliği ...
-
Üniversitemizde ÖSYM İl Sınav Koordinasyon Toplantısı ...
-
13. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi
-
Üniversitemiz Türk Mutfağı Haftası Etkinliklerine Katılım ...
-
Üniversitemizde “Macbeth” Oyunu Sahnelendi
-
Üniversitemizde “Kilis Çalıştayı” Gerçekleştirildi
-
Üniversitemizde “Kilis Çalıştayı” Açılış Programı ...
-
Rektörümüz Prof. Dr. Zekeriya Akman, 19 Mayıs Kutlama ...
Rektörümüz Prof. Dr. Zekeriya Akman, 19 Mayıs Kutlama Programına Katıldı
Rektörümüz Prof. Dr. Zekeriya Akman, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 107. yıl dönümü dolayısıyla 7 Aralık Stadyumu’nda düzenlenen kutlama programına katıldı.
Kilis Valisi Ömer Kalaylı, 11. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Ersin Özbalcı, Belediye Başkanı Av. Hakan Bilecen, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Korkmaz ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Program kapsamında gençler tarafından hazırlanan sportif gösteriler, halk oyunları, müzik dinletileri ve çeşitli sahne performansları büyük beğeni topladı. Öğrencilerin sergilediği gösteriler, izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilirken, 19 Mayıs ruhu coşkulu bir şekilde yaşatıldı.
Gençlerin enerjisi ve ortaya koyduğu performansların takdir topladığı program, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.





















