Rektörümüz Karacoşkun, İftarda Üniversitemiz Personeliyle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Üniversitemiz Merkez Kampüsü Sosyal ve Kültürel Merkez'de bulunan yemekhanede Üniversitemiz akademik ve idari personeliyle bir araya geldi. Programa, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Halil Aldemir, Prof. Dr. M. Ruhat Yaşar, Prof. Dr. Mehmet Ali Yıldırım da katıldı.

Rektörümüz Karacoşkun, manevi iklimiyle gönüllerimizi kuşatan bu mübarek ayda personellerimiz ile birlikte iftar yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. İftar programına katılım sağlayan bütün personelimize teşekkür eden ve personelimizin Kadir Gecesi'ni de kutlayan Karacoşkun, idrak ettiğimiz bu bereketli ve huzurlu günlerin tüm insanlık için barışa, huzura ve refaha vesile olmasını diledi.