Rektörümüz Karacoşkun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla Koltuğunu Öğrencilere Devretti

Üniversitemiz Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile Rektörlük Makamı’nda bir araya geldi. Öğrencilerimize, Anaokulu Müdürü Özgül Taş ile Anaokulu Öğretmenleri Fatoş Kalli ve Fatma Çakmak eşlik etti.

Rektörümüz Karacoşkun, 23 Nisan'ın bütün dünya çocuklarına barış ve huzur getirmesini temenni ettiklerini,  Rektörlük makam koltuğunu bugünün küçüğü yarının büyüğü olan çocuklarımıza bırakıp bu vesileyle onların geleceğimizin teminatı olduğunu vurgulamak istediklerini belirtti.

Görüşmenin sonunda, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, çocuklarımıza hediyeler verdi ve onlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.