Öğrencilerimiz, Kilis-Musabeyli Hüseyinoğlu İlkokulu’nda Kütüphane Kurdu

Sosyal Duyarlılık dersi kapsamında “Geleceğin Anahtarı Kitaplardır” projesi bağlamında Rektör Danışmanımız Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Altuncu’nun koordinesinde, Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi öğrencileri tarafından, Kilis-Musabeyli Hüseyinoğlu İlkokulu’nda kütüphane kuruldu. Altuncu ve öğrencilerimize, İlçe Millî Eğitim Müdür Vekili Yusuf Ziya Kılboz, Şube Müdür Vekili Ahmet Polat, Kilis-Musabeyli Hüseyinoğlu İlkokulu Müdür Vekili Musa Efe ile Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte Sekreteri Mehmet Ali Yılan da eşlik etti.

Cumhurbaşkanlığı ve Millî Eğitim Bakanlığının belirlemiş olduğu “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” hedefleri doğrultusunda bu projeyi belirlediklerini ifade eden Altuncu; katkıda bulunan tüm akademik ve idari personel ile projede yer alan öğrencilerimize teşekkür etti.

Proje kapsamında, Kilis Musabeyli Hüseyinoğlu İlkokulu kütüphanesine satranç takımları; öğrencilere kalem seti ve not defteri de hediye edildi.