Müsabakalarda Büyük Başarı Yakalayan Öğrencilerimiz, Rektörümüz Karacoşkun’la Bir Araya Geldi

Müsabakalarda büyük başarı yakalayan öğrencilerimiz; Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ile Rektörlük Makamı’nda bir araya geldi. Öğrencilerimize hocaları Doç. Dr. Cengiz Taşkın ile Dr. Öğr. Üyesi Yunus Gür de eşlik etti.

Rektörümüz Karacoşkun; Üniversiteler Arası Müsabakalarda 1. olan Kadın Voleybol Takımımızı, 2. olan Erkek Voleybol Takımımızı; 2. olan Kadın Hentbol Takımımızı, 3. olan Erkek Hentbol Takımımızı ve Dünya Müsabakalarında Muay Thai alanında 1. olan Yaren Kan’ı tebrik etti. Öğrencilerimizin hepsiyle gurur duyduğunu ifade eden Rektörümüz Karacoşkun, onları yetiştiren hocalarımıza da ayrıca teşekkürlerini iletti. Başarıyı desteklemenin daha büyük başarıları beraberinde getireceğini söyleyen Rektörümüz Karacoşkun, Üniversitemizin her daim öğrencilerimizin yanında olacağını belirtti.