Uluslararası Öğrencilerimiz İçin Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

2021-2022 eğitim-öğretim yılında Üniversitemizde eğitime başlayan uluslararası öğrencilerimiz için oryantasyon programı gerçekleştirildi. Üniversitemiz Kütüphane ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programda Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Esra Asıcı; öğrencilere Üniversite Kariyer Merkezi, Psikolojik Danışma Birimi, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler, öğrenci değişim programları, uzaktan eğitim sistemi, TÖMER, ders kayıtları, sınavlar ve öğrenci işlemleri gibi konularda bilgiler verdi.  İslami İlimler Fakültesinden Arş. Gör. Recep Bahadır Haydaroğlu da öğrencilerin anlayamadıkları konuları Arapça'ya tercüme etti.  Program, öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.