Üniversitemizin Yeni Park Alanı Hayırlı Olsun

Üniversitemizin mevcut yeşil alanlarına bir yenisi daha eklendi. Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesinin hemen arkasında 4100 m²lik alana kurulan park, öğrencilerimizin ve personelimizin stres atabileceği, kavurucu sıcaklarda nefes alabilecekleri bir dinlenme alanı olarak hizmete sunuldu.

Gelişen teknoloji göz önünde bulundurularak yapılandırılan parkta, 930 m²lik yürüyüş yolu, 43 adet bank, 20 adet oturma alanı, 21 adet açık, 21 adet kapalı olmak üzere 42 adet otopark alanı ve engelli vatandaşların rahatlıkla kullanabileceği engelli araç otoparkının yanı sıra elektrikli şarj istasyonu da mevcut.

Estetik bir görünüm kazandırılması amacıyla çimlendirme, ağaçlandırma ve ışıklandırma çalışmalarına önem verilen park ile Üniversitemizde kişi başına düşen yeşil alan sayısı arttırılmış oldu.