KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ

Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER)

Değerli öğrenciler,

CBİKO Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi başkanlığı koordinasyonunda yürütülen Staj Seferbirliği Programı kapsamında; öğrencilerin değerleme süreci tamamlanmış ve yaklaşık 136 bin öğrencinin yer aldığı stajyer havuzu, 27.04.2021 tarihinde işverenlerin erişimine açılmıştır. Aday havuzu 2021 yılı Aralık ayı sonuna kadar işverenlerin erişimine açık olacak ve öğrenciler bu tarihe kadar staj teklifi almaya devam edecektir.

Staj seferbirliğine başvuran öğrencilerimizin başvuru sistemi üzerinden durumlarını kontrol etmeleri ve aldıkları teklifi kabul etmeleri halinde staj sürecinin başlatılabilmesi ve sigorta işlemlerinin takibi için Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezimize başvurmaları gerekmektedir. Staja kabul alan veya teklif aşamasında olan öğrencilerimiz kariyer@kilis.edu.tr e-posta adresine durumlarını bildiren e-posta göndererek merkezimiz ile iletişime geçebilirler.