Kilis Valiliği, Kilis 7 Aralık Üniversitesi ve Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı

Kilis Valisi Recep Soytürk, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Doğan Karacoşkun ve Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’un katılımıyla Valilik, Üniversite ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında arsa takası protokolü imzalandı.

İmzalanan protokol kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ait Karataş Kampüsü yanında bulunan Mehmet Sanlı Sağlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binası ve arsası Üniversitemize tahsis edilirken Üniversitemize ait Mercidabık Kampüsü Ziraat Fakültesi karşısındaki 2 arsa 22 bin metrekare alanın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsisi planlanmıştır. Kilis 7 Aralık Üniversitesi tarafından tahsis edilen arsalara 4 okul yapılacaktır. Vali Recep Soytürk'ün katılımıyla imzalanan protokolle birlikte eğitim ve öğretimin gelişimine katkı sağlamak, Kilis'teki okul ihtiyacını gidermek amaçlanmıştır.