Kardeş Okul Yararına Müzik Dinletisi

Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi kardeş kurumu olan Atatürk Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından "Müzik Dinletisi Etkinliği" gerçekleştirilecektir. Bu etkinlik kapsamında elde edilen gelir ile Atatürk Ortaokulu'nun Kütüphanesi oluşturulacaktır.

Tüm öğrenci ve personelimiz davetlidir.

Tarih    : 27 Aralık 2016 Salı
Saat     : 15.00
Yer       : Rektörlük Konferans Salonu

Bilet Ücreti: 3 Türk Lirası

Bilet Temin:  Arş. Gör. Ayşen ÇOBAN (Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Peyzaj Mimarlığı Böl.)
                          Arş. Gör. İpek ATİK (Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Elk. Elkt. Müh. Böl.)
                          Arş. Gör. Anıl Uzun ÖZCAN (Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Gıda Müh. Böl.)
                          Arş. Gör. Burcu ERCAN (Mühendislik Mimarlık Fakültesi, İnşaat Müh. Böl.)
                          Cuma KARA (Bölüm Sekreteri)

NOT: Rektörlük Konferans Salonu girişinde bilet temini mümkün olacaktır.