KYU’nun Yeni Öğrencilerine Kütüphane Tanıtıldı

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından bu yıl üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilere, kütüphane tanıtıldı.

Rektörlük konferans salonunda düzenlenen etkinlikte öğrencilere, kütüphane ve kullanımı hakkında genel bilgiler verildi. Basılı ve elektronik kaynaklara erişim, web sayfası ve otomasyon sisteminin kullanımı konuları hakkında da bilgilerin verildiği eğitime, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Üniversite yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, geleneksel olarak her yıl düzenlenen bu etkinlik ile kütüphane kaynaklarının etkin ve verimli bir şekilde kullandırılmasını sağlamanın amaçlandığı belirtildi.