Üniversitemizden En Çok Kitap Okuyanlara Ödül

Üniversitemiz Rektörlüğü en çok kitap okuyan kişileri ödüllendirdi. Değerlendirmeler akademik personel, idari personel ve öğrenci bazında yapıldı.

Akademik personel alanında Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Armağan Zöhre, idari personel alanında Taşıt İşletme Müdürlüğü personeli Şoför Bilal Karahan, öğrencilerde ise M. R. Eğitim Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Abdullah Güvercin en çok kitap okuyan, üniversite kütüphanesinden en çok eser ödünç alan kişiler olarak belirlendi.

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Güvenç, akademik ve idari personelden en çok kitap okuyanlara kitap seti ve hediyeler verirken, en çok kitap okuyan öğrenciye ise yüzlerce kitap yüklenmiş tablet, kitap seti ve hediyeler verdi.