50. Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri

50. Kütüphaneler Haftası kapsamında Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Kilis A-3 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Mahkumlara okumanın önemi hakkında bilgi verildiğini belirten Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Mücahit Karacif; “Bu etkinlikle Kilis A-3 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hüküm giymiş yaklaşık 120 mahkuma kitap, Üniversite Haber Dergisi, kalem ve defterden oluşan birer hediye poşeti verildi.” dedi.

Karacif, 50. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında 2 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’te Rektörlük Konferans Salonu’nda Kültür Tarihçisi Dursun Gürlek tarafından “Kitap Medeniyetinden Tablolar – Ali Emiri –Muallim Rıfat Bilge” konulu konferansın verileceğini  ve 3 Nisan Perşembe günü  saat 12:30’da Üniversitemiz Merkez Kampüsü’nde yer alan Kilis Evi bahçesinde kitap okuma etkinliğinin yapılacağını, bu etkinliklere Üniversitemiz personeli, öğrencileri ve Kilis halkının davetli olduğunu da bildirdi.