Üniversitemiz Kütüphanesine İlgi Büyük

Üniversitemizde yapılan final sınavları sebebiyle, Üniversite Kütüphanesi okuma salonları ve dinlenme yerleri en yoğun günlerini yaşıyor. Öğrencilerin sınavlara hazırlık çalışmalarını yaptığı kütüphanede boş yer bulmak neredeyse mümkün olmuyor. Kütüphanede sağlanan sessiz ve nezih ortama, bir de çay ikramı eklenince öğrencilerin ilgisi daha da arttı. İlk kez kullanıma sunulan “Dokunmatik Ekran Katalog Tarama Bilgisayarı”na öğrenciler uyum sağlamakta hiç zorlanmadı.

Üniversitemiz Kütüphanesi; okuma salonu, internet - fotokopi odası, 36.000 adet basılı kitap, 2.700 adet basılı dergi, 244 adet nadir eser, 5 adet Akademik Veri Tabanı, 375 adet e-kitap, 521 adet işitsel – görsel materyal ile hizmet vermeye devam ediyor.