Kilis Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri

Rektörümüzle Röportaj Gerçekleştirdi

Kilis Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Doğançay ve beraberindeki lise öğrencileri, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’la röportaj gerçekleştirdiler.

Okul Müdürü İbrahim Doğançay, “Lisemizden mezun olan Sayın Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’un başarılarla dolu akademik hayatının öğrencilerimize rol model olması açısından ilk defa çıkacak olan okul dergimiz için ilk röportajımızı da kendileriyle gerçekleştirmek istedik.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ise gençlerin öncelikli olarak kendilerine bir hedef belirlemeleri gerektiğini ve bu hedeflere istedikleri ve çalıştıkları takdirde kesinlikle ulaşacaklarını, eğitim imkanlarının eskiye göre daha iyi olduğunu ve öğrencilere çalışmaktan başka yapacak bir şey kalmadığını ifade etti.

Röportaj sonrası Rektörümüz Karacoşkun, öğrencilere hediyeler verdi.