Üniversitemizde Kardeş Okul Yararına Müzik Dinletisi Düzenlendi

Üniversitemizde Mühendislik Mimarlık Fakültesi'nin kardeş okulu olan Atatürk Ortaokulu Kütüphanesi yararına Üniversitemiz Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Demet Demiroğlu koordinatörlüğünde  bir etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bektaş Tepe, Baro Başkanı Av. Muammer Fazlıağaoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hanifi Başıbüyük,  Atatürk Ortaokulu Müdürü Mehmet Kurt, Müdür Yardımcısı Mehmet Çoban, öğretmenler, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Atatürk Ortaokulu Kütüphanesi yararına düzenlenen etkinlikte, öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda çalışan müzik öğretmenleri ve öğrencilerden oluşan Türk Halk Müziği Korosu türküler seslendirdi.

Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu halk oyunları gösterilerinin ardından, öğrencilerin yapmış olduğu resimlerden oluşan resim sergisi, izleyicilerin beğenisine sunuldu.