KİYÜ Adana Üniversiteler Tanıtım Fuarında

Kilis 7 Aralık Üniversitesi, üniversite adayı öğrencilere yönelik düzenlenen ve öğrencilerin tercihlerini sağlıklı bir şekilde yapmasına büyük katkı sağlayan “Üniversiteler Tanıtım Fuarı”na katıldı.

Adana’da Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda Educatürk’ün organize ettiği tanıtım fuarında 40’tan fazla devlet üniversitesiyle özel üniversite tanıtım yapma fırsatı buldu. Fuara yirmi bin öğrenci rehber öğretmenleri eşliğinde katıldı.

Üniversite tanıtım standını ziyaret eden öğrencilere üniversite temsilcileri tarafından bölümler, fiziki ve sosyal alanlar, yemek, barınma ve burs gibi çeşitli sosyal imkânlarla ilgili açıklayıcı bilgiler verildi. Öğrencilere bölüm ve alan tercihiyle ilgili bilgiler verilerek, mesleki tercih konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.

Aday öğrencilere ayrıca broşür, katalog gibi kenti ve üniversiteyi tanıtıcı materyaller de verildi.

Tel : +90 0 348 814 26 66
Fax : +90 0 348 813 93 24